Saturday, May 21, 2011

Kemudahan

Ruang Tamu Ruang tamu yang luas ini dilengkapi dengan:
Kipas kawalan jauh
Set sofa (2 + 3)
Meja kopi
Meja konsol
Kabinet & set TV
Astro


Bilik Utama
Bilik yang luas dilengkapi dengan :-
Penghawa Dingin
Kipas
Katil Divan bersaiz Queen
2 unit selimut & 1 unit bantal tambahan
Almari pakaian & meja solek
Penyidai pakaian & sejadah
Set TV
(Boleh memuatkan tilam tambahan bagi keluarga yang besar)


Bilik Kedua

Bilik ini dilengkapi dengan:-

Penghawa Dingin

Kipas

Katil Divan bersaiz Queen

2 unit selimut & 1 unit sejadah

Almari pakaian & meja solek

Penyidai pakaian


Bilik Ke Tiga (terletak di tingkat bawah)

Bilik ini dilengkapi dengan :-

Kipas
Katil bersaiz Queen

2 unit selimut
Almari pakaian

Penyidai pakaian & sejadah

(Boleh memuatkan tilam tambahan bagi keluarga yang besar)


Bilik Ke Empat


Bilik ini mempunyai:-

Kipas

2 unit katil bujang

2 unit selimut

Almari pakaian

Penyidai pakaian

Ruang Makan & Dapur


Ruang makan yang dilengkapi dengan peralatan asas seperti:


Peti sejuk

Periuk nasi & cerek elektrik

Periuk & kuali

Dapur gas

Almari (pinggan mangkuk & set kopi disediakan)












































































































3 comments:

MharithD said...

Hello. Boleh tak tukar no. telefon dkt Google? Saya pemilik baru nombor fon tu dan ramai dah call dan whatsapp saya utk nak book tmpt ni. 😅 So boleh tak tlg tukar no. fon dekat google tu? Terima kasihh

Aien said...

maaf cik..patutlah saya langsung x terima booking pun. maaf skali lagi. saya pernah tukar tp x pasti knapa masih lagi no yg lama yg appear. saya akan tukar skali lg. ni no saya incase en ingin bantu.. 0182787694. tq

Aien said...

maaf cik..patutlah saya langsung x terima booking pun. maaf skali lagi. saya pernah tukar tp x pasti knapa masih lagi no yg lama yg appear. saya akan tukar skali lg. ni no saya incase en ingin bantu.. 0182787694. tq